Két ingyenes játékot húzhatunk most be az Epic Gamestől – Esport1

Jövőhét csütörtökig csaphattok le a legújabb ajándékokra.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Scheff Konyhája

Scheff Konyhája: Escape from Tarkov


Az ingyenes PC Building Simulator óriási siker volt az elmúlt hétben, most azonban két új ajándék jelent meg az Epic Games boltjában. 3090Ti kártyákkal ezúttal nem építhetünk gépeket, ellenben ingyen kapunk egy remek klasszikust és egy népszerű online lövöldéhez is ajándék karakterket és skineket zsebelhetünk be.

Zombis játékokkal Dunát lehetne rekeszteni, olyanból viszont kevés van, mint amilyen a Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse. Az 1950-es éveket idéző Punchbowl városát ugyanis nem hősként kell megvédenünk az agyzabáló élőholtaktól. Helyette mi magunk is egy zombit alakítunk, akivel minnél nagyobb káosz okozása a cél, mindezt remek humor és teljesen abszúrd helyzetek közepette. A 2005-ös klasszikus mára már kötelező darab, főleg most, hogy ingyen szerezhetjük meg.

A Paladins esetében pedig egy ajándék DLC-t kapunk, hiszen maga a játék alapból ingyenes. Az Epic Packban négy fizetős karaktert és hozzájuk tartozó skineket oldhatunk fel, mindezt teljesen ingyen. Aki tehát épp a Paladins felé kacsintgat, az nem is találhatna jobb időt a játék kipróbálására.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Neked Ajánljuk