Így nézhetett volna ki a Max Payne 2, ha Unreal Engine 5-ben készül el – PC Fórum

Bár a Remedy egyik első sikerjátéka, a Max Payne 2 a maga idejében kiemelkedő alkotásnak számított, mai szemmel nézve grafikája és animációja is fájóan fapadosnak hat. Ennek is nagy része lehet abban, hogy a fejlesztőcég már munkálkodik a játék egy felújított kiadásán, amiben nyilván jelentős előrelépésre lehet számítani ezen a téren is.

Ugyan azt, hogy ez mennyire lesz így és pontosan miben fog megnyilvánulni nem tudjuk, de a fenti videó alapján elképzelhetjük, hogy mit lehetne kihozni a forrásanyagból. Ezt a klipet nem a Remedy, hanem a hasonló modernizációiról ismert Teasterplay készítette el a napokban, és azt mutatja meg, hogy miként nézhetne ki egy Max Payne játék, ha az Unreal Engine 5-ben készülne el.

Azt csak remélni tudjuk, hogy maga a Remedy is legalább ehhez közelítő szinten valósítja majd meg a saját újracsinálásait is, amik így biztosan érdemes lesz még párszor újrajátszania megújult formájukban azoknak is, akik már az eredetieket is végigtolták vagy egy tucat alkalommal, akár a maguk idejében, akár az azóta eltelt években.

Neked Ajánljuk