Idő előtt megjelentek a vivo X80 csúcsmobil specifikációi – Liner.hu

Szűk egy hétre vagyunk a vivo hivatalos bemutatójától, a világhálóra azonban már kiszivárogtak az okostelefon részletei.

A feltörekvő kínai gyártó április 25-én leplezi le az X80-as szériát a távol-keleti országban, ám eddig semmilyen adatot sem tettek közzé a sorozathoz tartozó modellekről.

A 91Mobiles portál azonban változtatott a helyzeten, kiszúrt ugyanis a közösségi médiában egy hitelesnek tűnő iparági forrást, aki részletezte a hamarosan bemutatásra kerülő csúcstelefonok specifikációit.

Ha hihetünk a szivárogtató információinak, akkor a vivo X80 Pro egy 6,78 hüvelykes, 2K felbontású, 120 Hz képernyőfrissítési rátájú kijelzővel, valamint 12 GB RAM memóriával, 256/512 GB tárhellyel és 4 700 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezhet, míg megfelelő működését a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlete biztosíthatja.

Az okostelefon hátlapján található kameraszigetbe állítólag négy szenzort szereltek, mégpedig egy 50 megapixeles főkamerát, egy 48 megapixeles ultraszéles lencsét, egy 12 megapixeles teleobjektív szenzort, illetve egy 8 megapixeles, ötszörös optikai zoomra képes periszkóp egységet.

Bár a forrás nem említi a szelfikamera pontos felbontását, korábbi pletykák alapján megtudhattuk, a 9,1 milliméter vastag és 220 gramm tömegű vivo X80 Pro előlapi szenzora minden valószínűség szerint 32 megapixeles lehet.

Mindezeken felül képernyő alá integrált ultrahangos ujjlenyomat-olvasóval láthatják el a készüléket, továbbá 80 W-os vezetékes és 50 W-os vezeték nélküli töltési támogatást kaphat, szoftverszinten pedig Android 12 operációs rendszerre épülő OriginOS kezelői felületre számíthatunk.

Neked Ajánljuk