Hamarosan érkezhet a világ első 64 MP-es okostelefonja, de nem attól, akitől a leginkább várják – hvg.hu

Izgalmas bejelentést ígért a Redmi, majd felvillantott egy kedvcsinálót a 64 MP-es kamerával ellátott okostelefonjához.

Lehet, hogy mindenki mást megelőz majd a – a Xiaomitól önálló márkaként különvált – Redmi, és a nevéhez fűződik majd a világ első 64 MP-es fényképezőgéppel szerelt okostelefonja, legalábbis erre utal egy egészen friss „teaser” (kedvcsináló, beharangozó) a kínai közösségi oldalon, a Weibón. Ez a plakát nem a telefonra, hanem – érthetően – annak kamerájára koncentrál, és valójában egy fotót emel ki.

Egy 64 MP-es okostelefon bemutatása valóban nagy szó lenne a Redmitől, ugyanis a korábbi értesülések szerint mind a Realme, mind a Samsung dolgozik ilyen okostelefonon, de ezek megjelenésére csak később lehet számítani.

Érdekes volna, ha a Redmi megelőzné ebben a Samsungot, ugyanis a dél-koreai gyártó májusban jelentette be 64 MP-es ISOCELL Bright GW1 érzékelőjét, és akkor sokan úgy tudták, hogy saját telefonjába, a Galaxy A70-be kerül majd be (ez a készülék lesz az első ilyen okostelefon), illetve hogy a 2020-as csúcstelefonokban fogják majd használni. Ennek ellenére többen is úgy vélik, hogy ez az érzékelő kerül majd a Redmi újdonságába.

Ha értesülni szeretne a legérdekesebb új telefonokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Neked Ajánljuk