Fotókon a Samsung Galaxy Z Fold4 és Z Flip4 – Telefonguru

Megérkeztek az első hivatalos Samsung Galaxy Z Fold4 és Samsung Galaxy Z Flip4 képek.

Az első két kép Evan Blass jóvoltából készült a 91Mobiles-szal együttműködve. Az első a Galaxy Z Fold4 a hivatalos megjelenési színekben – a bal oldalon a fantomfekete, a középen a bézs, a jobb oldalon pedig a szürke-zöld.

A render olyan dizájnt mutat, amely szinte megkülönböztethetetlen a Galaxy Z Fold3-tól – a jobb oldalra szerelt ujjlenyomat olvasó, fölötte hangerőszabályzó, míg a bal felső sarokban egy SIM-tálca található.

Fotókon a Samsung Galaxy Z Fold4 és Z Flip4

A másik képen a Galaxy Z Flip4 látható szürke, lila, arany és világoskék színekben. Ismét úgy tűnik, hogy a Galaxy Z Flip3 külsejéhez képest nem sok különbség van.

Fotókon a Samsung Galaxy Z Fold4 és Z Flip4

A következő render a MySmartPrice-től származik, és nem csak a színeket de a telefon alsó részét is mutatja, a másodlagos kijelzőt, amely valamivel szélesebbnek tűnik, mint a jelenleg piacon lévő telefon külső képernyője. A pletykák szerint ez 2,1 hüvelykes, míg a Galaxy Z Flip3 1,9 hüvelykes.

Fotókon a Samsung Galaxy Z Fold4 és Z Flip4

És íme egy bónusz render a Pricebabától. Ha ezek a renderelések valóban igaznak bizonyulnak, akkor a Galaxy Z Fold4 és a Galaxy Z Flip4 szinte teljesen megegyezik elődeikkel.

Fotókon a Samsung Galaxy Z Fold4 és Z Flip4

Egyelőre azt tudjuk, hogy mindkét telefon megkapja az új Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészletet, és a Samsung augusztus 10-én fogja bemutatni őket. A Galaxy Z Fold4 várhatóan jobb kamerákat kap – 50 MP széles, 12 MP ultraszéles és 10 MP 3x. tele, valamint egy 10 MP-es külső szelfi, és egy 16 MP-es kijelző alatti kamera a belső oldalon, amely pixelbe gyűjtött 4 MP-es képeket készít. Egy reményteli pletyka vékonyabb zsanérra és valamivel szélesebb képernyőkre utal.

Ami a Galaxy Z Flip4-et illeti, nagyjából ugyanazt a képernyőt és kamerát kell várni, de az akkumulátorkapacitás és a töltés terén ugrásszerűen megnő – akár 3800 mAh-s, vagy 3900 mAh-s akkumulátorra és 25 W-os töltésre is számíthatunk.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Neked Ajánljuk