Elhalasztották a HTC zászlóshajójának debütálását – NapiDroid

A HTC utoljára 2018-ban jelentkezett felsőkategóriás okostelefonnal, azóta egyfajta sztázisban van a tajvani gyártó, már ami a prémium mobilok világát illeti. Épp ezért örülhettek a cég rajongói, amikor nemrégiben elkezdtek szállingózni a pletykák egy vadonatúj zászlóshajó kapcsán, amely az U12+ méltó utódja lett volna a szóbeszédek szerint. A mobil érkezését eredetileg áprilisra várták, ám szemlátomást elhalasztották, és egyelőre nem tudni, hogy mikor debütálhat.

A hírek szerint a késés mögött a koronavírus-járvány, illetve a részben ebből fakadó alkatrészhiány áll. Összességében véve úgy tudni, hogy bár a készülék fejlesztésében csúszás áll fenn, a HTC egyáltalán nem mondott le róla.

A bennfentesek szerint a mobil nem egy megszokott ajánlat lesz, a tajvani gyártó állítólag valami különlegessel készül, olyasmire kell gondolni, mint az Exodus 1 modellek, amelyek blokkláncra kiélezett okostelefonok voltak. A felsőkategóriás készülék értekezése egyébként nem csak pletyka, a HTC részéről is megerősítették egy korábbi rendezvényen. Arról viszont még szóbeszéd szintjén sincs információnk, hogy milyen hardveres és egyéb jellemzőkkel rendelkezhet ez a bizonyos okostelefon.

A fejlesztés alatt álló zászlóshajó állítólag a Vive Flow VR headsettel lesz valamilyen kapcsolatban, tehát sanszosan egy kiterjesztett és/vagy virtuális valósággal összefüggő prémium HTC mobil érkezésére számíthatunk.

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy mikor leplezhetik le a HTC prémium okostelefonját, de remélhetőleg erre mihamarabb sor kerül. Az mobilos iparágat, különösen annak felsőbb szegmenseit, módfelett színesítené ennek a régi és nagynevű játékosnak a visszatérése.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Neked Ajánljuk