Egy rövid ízelítőn már láthatjuk a Mortal Kombat 11 Nightwolf karakterét – IGN Hungary

Hamarosan visszatér a Mortal Kombat 11 világába a sorozat egyik közönség kedvenc karaktere, Nightwolf. Ennek örömére Ed Boon, a széria megalkotója és a mai napig legfontosabb embere úgy döntött, hogy megoszt egy pár másodperces ízelítőt a férfiről, aki ezen még meglehetősen visszafogottan fest, de gyanítjuk, hogy az a tomahawk – ismerve a játék hangvételét – nem sokáig marad vérmentes. A Kombat Pack 1 részeként megvásárolható szereplő mindenesetre már ennyiből is jobban néz ki, mint bármikor korábban – de azt, hogy egészen pontosan mikor is érkezik, az még egyelőre rejtély.

Bár Nightwolf valahogy soha nem került úgy előtérbe, mint néhány társa, igen csak régóta a Mortal Kombat felhozatalát színesíti, hiszen a karakter a harmadik részben bukkant fel. Az indián származású férfi háttér története szerint egy Matoka harcos, aki a történelemben és a sámán tanokban is jártas, ugyanakkor nem feltétlenül a múltban él, éppen ellenkezőleg, nem kesereg a már megtörtént tragédiákon, hanem inkább a soron következőeket kívánja meggátolni. A végletekig elkötelezett a jó ügyért, szoros kapcsolt fűzi Raidenhez, amely az új epizód története miatt okozhat néhány kellemetlen pillanatot.

A Mortal Kombat 11 PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, valamint Nintendo Switch konzolokra vásárolható meg, a játékról írt tesztünket ide kattintva olvashatjátok el.

Neked Ajánljuk