[E3 2019] Ennyibe fog kerülni PC-n az Xbox Game Pass – IGN Hungary

Habár az Xbox Game Pass PC-s változatáról a Microsoft E3-as konferenciája alatt fognak alaposabban beszélni, a cég honlapjára már most felkerült, hogy asztali gépen mennyibe fog kerülni a szolgáltatás: havi 4 angol fontba, ami nagyjából 1.500 magyar forintnak felel meg.

Az Xbox Game Pass lényege ugyebár az, hogy előfizetésért cserébe korlátlanul hozzáférhetünk egy rakás játékhoz, de persze csak addig, amíg fizetjük a hónapokat. Ennek az egyetlen feltétele az lesz, hogy Winddows 10 legyen a gépünkön (meg az sem árt, ha a hardver elbírja vinni a kinézett játékokat). A könyvtár több mint 100 videojátékból fog állni, köztük olyan címekkel, mint a We Happy Few, a Forza Horizon 4, a Hello Neighbor, a Hellblade: Senua’s Sacrifice, a Sea of Thieves Anniversary Edition és a State of Decay 2. Plusz azt már most tudni lehet, hogy a kínálat a jövőben a Gears 5-val, a Halo: The Master Chief Collectionnel és az Ori and the Blind Foresttel is bővülni fog. Ez egyébként nem teljesen egyezik meg az Xboxos kínálattal, ott most közel kétszer ennyi játék elérhető a Game Pass segítségével. Ahogy a konzolon, PC-n is lehetőségünk lesz a Game Passon keresztül teljes játékokat vásárolni akciós áron, lesz, hogy 20 százalékot is elengednek az árakból.

A PC-s változat havidíja a Microsoft magyar nyelvű honlapján egyelőre még nem bukkant fel, reméljük, hogy nem kell rá sokat várnunk.

A szolgáltatással kapcsolatban még maradt egy-két megválaszolatlan kérdés, például az, hogy mikor fog megjelenni, de ez vélhetően az esti konferencia alkalmával ki fog derülni. További E3-as információkért látogassatok el az expóval foglalkozó központi oldalunkra!

Neked Ajánljuk