Cyberpunk 2077 – Petíció indult a lélegzetelállító achievementért – PC Guru

  • Keanu Reeves „lélegzetelállító” reakciója nagy népszerűségnek örvend
  • Petíció indult azért, hogy a Cyberpunk 2077-ben legyen „You’re Breathtaking” achievement

Keanu Reeves a CD Projekt RED meglepetés vendége volt az E3 2019-en, és nem csak azért, mert feltűnt a Cyberpunk 2077 trailerében, hanem mert élőben is megjelent a Microsoft színpadán, hogy lerántsa a leplet a játék megjelenési dátumáról. Ekkor azonban egy lelkes néző bekiabálta, hogy a színész lélegzetelállító – ezért amúgy a CD Projekt RED felajánlott neki egy ingyenes Cyberpunk 2077 Collector’s Editiont, amit végül nem fogadott el, helyette inkább azt kérte, hogy a csapat támogassa beteg kisöccse kezelését.

Visszatérve Reeves úrra, a színész először meglepődött a dicséret hallatán, majd könnyed lazasággal visszakiabált, hogy lelkes rajongója a lélegzetelállító, sőt, mindnyájan azok vagyunk. A „You’re Breathtaking” azóta rengeteg formában megjelent a neten, most pedig egy petíció indult a Change.org oldalon, ami azt szeretné elérni, hogy ez a mondat achievement formájában bekerüljön a Cyberpunk 2077-be.

E sorok pötyögésekor már 26019… 26020… 26030… 26035… szóval sok ember aláírta. Mint látható, elég sebesen pörög a számláló. Ismerve a CD Projekt RED habitusát, talán ez a petíció nem is hiábavaló, plusz értelmesebb, mint sok más internetes aláírásgyűjtés.

youre-breathtaking-keanu-reeves.jpg

Neked Ajánljuk