Brutális bemutatót kapott a méregdrága Valorant Bundle – Leet.hu

Az egyik közösségkedvenc csomag második adagját kapjuk meg az új szezonnal.

Ha minden jól megy, a hét közepén megérkezik a Valorant legújabb frissítése. Ismét szezonváltás áll előttünk, mely ezúttal egy új ügynököt is magával hoz. Harborral már múlt héten találkozhattunk, mindegyik képességét ismerjük a fejlesztői videóknak és PBE kliensnek hála. További változásokra is számíthatunk, ám ezeket csak kedd/szerda délután publikálják majd a Riot Games munkatársai.

Az adatbányászok már hónapokkal felfedezték a fájlmorzsákban, hogy a roppant népszerű Ion csomag második adagja megérkezhet a játékba. Egészen mostanáig kellett várnunk arra, hogy a fejlesztők megerősítsék a Bundle létezésének tényét. A múlt heti Twitch bemutatón pár screenshotnyi ízelítőt kaptunk a fegyverekről, ám hétfő délután végre közelebbről is megtekinthettük az újdonságokat.

Ütős trailert kapott az Ion 2.0 Bundle, ismét készíthetik a pénztárcát a játékosok!

A fenti mozgóképből jól látszódik, hogy a Riot Games is kiemelten kezeli a csomag érkezését, kiváló minőségű teaserrel ajándékozták meg a közösséget. A fehér színvilág továbbra is megmaradt, ám felfedezhetünk kék/fehér, zöld/fekete és sárga/piros variánsokat is. Az alábbi fegyverskineket tartalmazza az Ion 2.0 Bundle:

  • Vandal
  • Ares
  • Spectre
  • Frenzy
  • Karambit

Ha az előzetes információk valósak, akkor egy “Premium” kategóriájú összeállításról beszélhetünk. Ez azt jelenti, hogy a kedvezményes ár 7100 VP lesz, ám a kés a korábbi 3550 VP helyett 4350 VP-t kóstál majd, ha csak arra fáj a fogunk. A Riot Games csapata természetesen változtathat a végleges megjelenésig ezen, ám az biztos, hogy ennél maximum drágább lesz csak.

Hogy tetszik a Bundle?

Ne feledd: Holnaptól full ingyenes ez a Sims játék, és megmarad

Neked Ajánljuk