Bemutatkozik a Xiaomi Mi A3 – Telefonguru

Elsősorban a középkategória alsó részét célozza meg, ott viszont igazi sikerkészülék lehet a Xiaomi új szériája, a CC, amelynek nemrég bemutatott Mi CC9e készüléke, amely úgy tűnik, némileg más technikai felszereltséggel is megjelenik a nemzetközi piacon. Legalábbis a kiszivárgott paraméterek és képek alapján a Xiaomi Mi A3 nem sokban különbözik a CC9e-től, noha a mobil lelkét adó chipset nem ugyanaz, az A3-ba ugyanis egy Snapdragon 665 So kerül.

A pletykák szerint az A3 egy 6,08 hüvelykes Amoled kijelzőt kap, ami FHD+-os megjelenítésre képes, a rendszer sebességéről pedig 4 GB RAM és 64/128 GB-os belső tárhely gondoskodik. Nem lehet panaszunk a 32MP-es szelfie kamerára sem, ahogy a hátlapra kerülő 48MP-es tripla szenzorokra sem,  amelyeket egy a képernyőbe rejtett ujjlenyomat olvasó egészít ki.

Az Android One alapú telefonba emellett USB-C port és 4,000mAh-es akkumulátor kerül, a készülék áráról viszont még nincs információ, ám az ezt is felfedő hivatalos bejelentés várhatóan heteken belül megtörténik.

TELEFONOK GYORSLISTA

Neked Ajánljuk