Befutott Magyarországra az LG új ultrarövid vetítési távolságú projektora – PROHARDVER!

Az LG magyarországi kirendeltsége egy büszke közleményben tudatta velünk, hogy a vállalat hazánkban is elérhetővé tette a márka egyik új büszkeségét, a CineBeam családba tartozó HU715QW típusjelzésű projektort. A készülék ultrarövid vetítési távolságú, hiszen 21,7 centiméterről képes 100 hüvelykes kép létrehozására.

LG CineBeam HU715QW
LG CineBeam HU715QW [+]

A DLP képalkotási eljárásra épülő berendezés képes a 4K felbontás megjelenítésére. 20 000 órás üzemidejű lézeres fényforrást használ, maximális fényárama 2500 ANSI lumen, és szavatolja a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadását is. A cégtől kapott információk értelmében A 4, 9 és 15 fokos trapéztorzítást is korrigáló keystone funkciónak köszönhetően a projektor mind vízszintesen, mind pedig függőleges állásban rugalmasan elhelyezhető.


[+]

A modellből nem hiányzik az LG webOS smart platformja sem, amely számos érdekes extra funkciót tartalmaz, így például a képernyőtükrözést, és lehetővé teszi rengeteg különféle internetes alkalmazás, köztük a filmes applikációk közvetlen elérését. A készülék 2.2 csatornás 40 wattos integrált hangrendszerrel bír, amely minden bizonnyal lényegesen jobb megszólalást produkál annál, mint amit e termékcsaládban megszokhattunk. Az LG CineBeam HU715QW projektor már megtalálható a magyar boltokban is, 1 485 000 forintos áron.

Neked Ajánljuk