Az Outriders megállítható… de nem mindenkinek – theGeek

PC-n igenis meg lehet állítani a People Can Fly játékát; a fejlesztők pedig reménykednek, hogy nagyobb bővítéseket is végrehajthatnak a napokban megjelent játékukon.

A Redditen olvashatjuk, hogy a manapság egyre gyakoribb, és talán idegesítő tényező (a játék megállításának teljes hiánya, azaz a jó öreg pause) mégis jelen van az Outridersben… ha egyedül játszunk (és ennek ellenére is szerverkapcsolatra van szükség, ami a játékmegőrzés miatt lesz később még bajos…). És ezt csak PC-n tehetjük meg, így mindenki más kiesik a körből, és a PC-sek között is kihullanak az AMD-s GPU-val rendelkezők!

Igen, akinek Nvidia videókártya van a gépében, meg tudja állítani a játékot, igaz, ehhez kell az Nvidia GeForce Experience programjára, amivel frissíthetjük a GPU-nk driverét, videókat is rögzíthetünk (nem kell hozzá Fraps, Bandicam, vagy OBS), és van egy fotó mód is benne, az Ansel, amit a támogatott játékokban az Alt+F2 kombinációval hozhatunk fel. Így szabadon forgathatjuk a kamerát, effektezhetünk, és… meg is állíthatjuk így a játékot. Szólóban.

Bartek Kmita, a People Can Fly kreatív rendezője a Forbesnak azt nyilatkozta, hogy sok történetük van, amit el szeretnének mesélni, és sok ötletük van, ami az alapjátékba nem jutott be – ők boldogan készítenek megjelenés után is tartalmakat, de bármi, amit megvalósítanának, csak jelentősebb kiegészítők formájában történne meg, és azok is önálló, különálló történetekként lennének jelen.

Kmita szerint az ilyen bővítéseket a Diablo ihlette meg, amit a lengyel csapat a maga műfajában továbbra is a legjobbnak tart. Így olyan kiegészítések lehetnek, amik új területeket és kalandokat hoznának magukkal, miközben maga az alap Outriders érintetlen lenne. Ilyen volt anno a Diablo II is, amiből már hivatalosan is bejelentettek egy felújított verziót.

Úgyhogy az Outriders is kaphat később újdonságokat, de itt feltehetőleg a Square Enix addig nem bízza meg őket ezzel, amíg nem lát a japán kiadó a számára megfelelő játékosszámokat (igaz, az Xbox Game Passos első napi rajt ezen nekik kedvező módon fog torzítani…).

Forrás: PCGamer, PCGamer

Spread the love

Neked Ajánljuk