Akciófigyelő: Egy remek, paráztatós horror kéne ingyen? Irány az Epic Games Store! – Esport1

Egy atmoszférában piszok erős horrorjátékot ad ingyen limitált ideig az Epic Games Store!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 16

Na’Vi vs. Vitality

Esport1 Podcast

Torzsi ott lesz Rióban, változik az NFS széria és az első hírek az új Witcher játékról

Három fontos eseményt boncolgattunk a közelmúltból.

Azt a felhasználók sem igazán hitték el, hogy “csak” a ToeJam & Earl: Back in the Groove! groteszk világában kalandozhatnak majd ingyen az Epic Games Store jóvoltából. Végül nekik igazuk is lett, ugyanis leleplezte a népszerű platform a második címet is, amelyet a következő hét napban nulla forintért tölthettek le. A Darkwood horrorjáték bár nem számít már “mai csirkének”, még mindig egy elképesztően hangulatos, egyben nyomasztó atmoszférával rendelkezik, amely miatt kötelező kipróbálni mindenkinek, aki kicsit is kedveli a rettegésben gazdag programokat. Steamen még most is 13,99 eurót, nagyjából 6000 Ft-ot kérnek a 2017 augusztusában megjelent indie-ért, vagyis erősen ajánlott inkább elfogadni az EGS ajánlatát.

A klasszikus konzolos videójátékokat igyekszik megidézni hangulatban ez a nagyon groteszk alkotás. Egy rogue-like kalandról van szó, amelyet négyen online pörgethettek, sőt akár helyi co-opban is lehet zúzni az intergalaktikus pályákon. A HumaNature Studios fejlesztői egy igazi nosztalgiabombát dobták le 2019-ben a gamerekre, amely akkorát azért nem szólt, de pár kattintást megérhet.

A túlélőhorror műfaján csavartak egyet az Acid Wizardos srácok 2017-ben. A felülnézetes kialakítás elsőre furcsának tűnhet, azonban megszokható az irányítás pillanatok alatt. A feladat nem más, mint összegyűjteni nappal minden hasznos dolgot a környékről, majd ahogy leszáll az éj, a menedékház biztonságában kell kibírni a felkelő Nap első sugaraiig. Ötletes, egyedi és lebilincselő, a kritikák és értékelések alapján egy igazi kihagyhatatlan ajánlattal vár az Epic, ne szalasszátok el!

Az ingyenes Darkwood és ToeJam & Earl: Back in the Groove! videójátékokat október 22-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Neked Ajánljuk