A Sony szabadalma azt sugallja, hogy a PS3-korszak térhangzás kompatibilitása megjelenhet a PS5-nél – Androbit techmagazin

Egy új szabadalom ezt javasolta Sony Interactive Entertainment [2,336 articles]” href=”https://www.videogameschronicle.com/companies/sony/” rel=”noopener”>Sony Lehet, hogy régebbi eszközöket, például perifériákat vagy mobileszközöket próbál kompatibilissé tenni a modern eszközökkel PlayStation [5,751 articles]” href=”https://www.videogameschronicle.com/platforms/playstation/” rel=”noopener”>Play Station billentyűzet.

Szabadalom (felügyelete alatt demencia játék) úgy tűnik, hogy régebbi Sony hardvereket, például régi média távirányítókat, DualShock vezérlőket és még egy hordozható konzolt, esetleg a PSP Go-t is használnak emulációval PlayStation 5 [3,273 articles]” href=”https://www.videogameschronicle.com/platforms/playstation/ps5/” rel=”noopener”>PlayStation 5.

PS1 emuláció PS5-ön – Első pillantás az Oddworldre: Abe’s Oddysee

Az alábbi képen a DualShock, a Sony Media Remote, a PlayStation egérnek tűnő EyeToy játék, egy PlayStation Move stick és egy memóriakártya látható.

A Sony mindig is elhagyta ennek a technológiának a nagy részét, a legújabb a PlayStation Move stick, amelyet még mindig a PlayStation VR első iterációjának vezérlésére használnak.

A Sony szabadalma azt sugallja, hogy a PS3-korszak térhangzás kompatibilitása megjelenhet a PS5-nél

A szabadalmat még érdekesebbé teszi, hogy a perifériák alapvetően úgy néznek ki, mintha a PS3 korszakából származnának, ami arra utalhat, hogy ez a Sony része. A rendszer szimulálására tett erőfeszítésekről számoltak beamelyet csak a Sony új PlayStation Plus márkájának részeként alakítottak át élő közvetítésre.

Bár elképzelhető, hogy a Sony azt vizsgálja, hogyan lehet ezt az örökölt technológiát szimulációval működőképessé tenni, mivel a jelenleg megvásárolható PS Move Wands-on kívül a berendezések egyike sem lehet, csak egy folyamat, amely ezen elemek funkcionalitását szoftverben szimulálja, a PlayStation 5-tel való kompatibilitás helyett

A Sony új PlayStation Plus kínálata, amely már a legtöbb régióban megjelent, három szintet kínál, amelyek tetején elérhetők a klasszikus játékok a hátsó PlayStation katalógusból.

Míg a PlayStationről származó címek, PlayStation 2 [205 articles]” href=”https://www.videogameschronicle.com/platforms/playstation/ps2/” rel=”noopener”>Playstation 2 És a PlayStation Portable [105 articles]” href=”https://www.videogameschronicle.com/platforms/playstation/psp/” rel=”noopener”>PlayStation Portable Emulációval jelennek meg, PlayStation 3 [615 articles]” href=”https://www.videogameschronicle.com/platforms/playstation/ps3/” rel=”noopener”>Play Station 3amely egyedülálló technológiája miatt arról híres, hogy nehéz utánozni, csak közvetítés útján játszható le.