A Halo 2 E3 trailerének egy nap lesz játszható szintje – Androbit techmagazin

A Master Chief plazmabombát gyújt a Halo 2-ben.

képernyőkép: Bunji / Kotaku

A legmenőbb része Halo 2 nem érte el Halo 2. Ha egyáltalán rajongsz a sorozatért, pontosan tudod, miről beszélek: Show “Earthcity”amelyet a Microsoft 2003-as E3-as bemutatóján mutattak be. Ez a szint nem érte el a teljes verziót Halo 2Közel két évtized után azonban egy játszható konstrukció készül – jelentette be ma a 343 Industries Egy blogbejegyzésben.

Csak hogy képet adjunk arról, milyen fantasztikus ez, íme, a valós idejű reakcióm, amikor megtudtam a híreket, közvetlenül átírva KotakuSlack csatorna:

várjon

Mindenesetre

szám

bolondos

út

gemer2cmt4p4t3p2m8mp2340u9[m[0m19t

sry sry

my face fell onto my keyboard

In the cold light of today’s fidelity arms race, you might not get this impression looking at the clip’s lo-fi visuals, but it’s hard to overstate just how spine-tingling Halo 2’s E3 2003 demo was. Two years prior, Halo: Combat Evolved—and this almost goes without saying—redefined the first-person shooter. But that game was set entirely off-planet, on a ringworld called Halo. The “Earthcity” demo showed a look at a broader Halo canon—the primordial ooze for a sci-fi universe that’s spanned decades of games, spinoffs, comics, novels, a canceled film, and a A közelmúltban megújult tévésorozat.

Az “Earthcity” általános forgatókönyve – egy támadás alatt álló emberi város, amelyet meg kell védened – ilyen vagy olyan formában megismétlődik a második és harmadik szinten. Halo 2. A demóban bemutatott játékelemek egy része, mint például a két fegyver egyidejű használatának lehetősége, szintén benne van a teljes játékban. De a cselekmény részletei eltérnek egymástól. A bemutató vége felé a Master Chief egy szellemen ül, egy, az uralkodásra jellemző földi járművön, SziaAz elsődleges ellenséges erő. Teljes sebességgel letépi az autópályán. Összeomlik, majd a demó a valós idejű játékról (akkoriban figyelemreméltóan lenyűgöző) a mozis pre-show-ra vált át. Számos Covenant Drop Beads esik le a pályáról, energiakardokkal hadonászó elitek jelennek meg és veszik körül a főnököt. Plazmabombát húz.

“Betcha nem tud ragaszkodni hozzá” – mondja Cortana, az AI vezetőjének társa.

Azt mondja: “Bekapcsolod”.

ban ben A harci aura fejlődöttElmondható, hogy az energiakarddal rendelkező elit volt a legerősebb ellenséges egység. Egy-kettővel szembenézni általában elég nehéz. De Hét? ban ben zárja be a negyedet? A demó nem végződhetett volna túl meredek sziklával. játékosként téged Tudta Mekkora veszélyben van a főnök – és tudnod kell, mi volt és hogyan Te vagyKi fogja harcolni a kijutást belőle.

Master Chief aims a battle rifle at a tent in Halo 2's E3 2003 demo.

Screenshot: 343 Industries

Though there’s no release date, 343 Industries is planning on making the stage playable in PC versions of “modern retail Halo 2.” (Halo 2 was released as a remastered version in 2014, which is also included as part of Halo: The Master Chief Collection.) The chance of it being playable on console is totally up in the air, in part due to the high technical hurdles for this endeavor.

“We originally didn’t have a lot of assets lying around for the map from previous analysis of leaked builds and the like,” General_101, a modder working with 343 on this project, wrote. “Just the source JMS files for the BSP and a few scenery objects. However, once the source map files turned up it was only a matter of time before we had all the data we needed.”

Beyond Halo 2’s E3 2003 demo, 343 is working with modders to add a ton of cut content to Halo: Master Chief Collection. For longtime Halo fans, there’s a ton of other fascinating stuff in the pipe, including the original elite models and a number of other renderings that never made the final cut. Itt mindent elolvashat.

Neked Ajánljuk