15 éves az Assassin’s Creed, élő adásban jelenthetik be, mi lesz a sorozat jövője – Esport1

Az évforduló alkalmából jelentette be az élő adást a Ubisoft, ahol nemcsak megünneplik ezt az alkalmat, de akár azt is bejelenthetik, mi vár ránk a jövőben.


Ugyan nem napra pontosan, de 2007-ben, 15 éve novemberben jelent meg az első Assassin’s Creed-játék. Azóta számtalan új résszel bővült a sorozat, amely népszerűségéből azóta mit sem vesztett. A Ubisoft pedig meg is szeretné ünnepelni ezt az évfordulót, Twitteren ugyanis arról számoltak be, hogy egy élő adást tartanának ezen alkalomból.

Ugyan az Assassin’s Creed Infinity érkezéséről már tudunk, ennél bővebb infókkal sajnos nem rendelkezünk. A sorozatot így is végig kísérték minden egyes új játék érkezésével a pletykák és a spekulációk, hogy vajon milyen lehet az éppen aktuális folytatás. Ezen bejelentés alatt is többen arra tippelgettek, hogy néhány jövőbeli tervéről is beszámolhat a Ubisoft, arról viszont már nem volt teljes egyetértés, hogy mi is kerülhet sorra.

Ha te is az elsők között szeretnél értesülni a fejlesztők bejelentéséről, úgy a Ubisoft hivatalos Twitch-csatornáján tudod követni az élő adást, magyar idő szerint június 14-én 18:00 órakor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Neked Ajánljuk