Videó: Cristiano Ronaldo a 20. percben megszerezte első gólját – NS – Nemzeti Sport

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság címvédője, a Juventus a harmadosztályú Novara elleni mérkőzéssel kezdte meg a felkészülését az új évadra, a 20. percben pedig Cristiano Ronaldo máris megszerezte az új klubidény első találatát.

Jól kezdte Cristiano Ronaldo az új klubszezont (Fotó: AFP)

Meglehetősen erős kezdő tizenegyet tett fel Andrea Pirlo, a Juventus új vezetőedzője a torinóiak kispadján töltött első mérkőzésére: Cuadradóval, Ramseyvel, a fiatal Kulusevskivel és persze Cristiano Ronaldóval a támadósorban rohamoztak a hazaiak a felkészülési meccsen.

A 35 éves portugál klasszisnak 20 perc sem kellett, hogy betaláljon: a Kulusevskivel való kényszerítőzése után szépen lőtte ki félmagasan a kapu jobb oldalát (1–0).

A szünetben Pirlo nyolcat is cserélt: a vezető találatot összehozó Ronaldo és Kulusevski egyaránt elhagyta a pályát, helyükre többek között a debütáló Arthur, valamint Demiral és Pjaca is beállt. A torinóiak Aaron Ramsey révén növelték az előnyüket, majd az előbb említett Pjaca is betalált. A ráadás perceiben Portanova kétszer is mattolta a Novara védelmét. A Juventus tehát 5–0-s győzelemmel kezdte az idényt.

Cristiano Ronaldo vezető gólja

Neked Ajánljuk