Verstappen üvöltve káromkodik, Sainz énekel – újabb zseniális F1-es paródia készült – ORIGO

A Szingapúri Nagydíj után újabb paródiát készített egy ismert humorista a hétvége eseményeivel kapcsolatban. A videóban Max Verstappen csapatát és főnökét szidta, Carlos Sainz dalra fakadt, Sergio Pérez pedig egy rég kiesett pilótát okolt.

Az elmúlt szűk egy évben egy ismert humorista több F1-es paródiát is készített, amelyek közül néhányról mi is beszámoltunk. Conor Moore az utóbbi időszakban kifejezetten aktívan foglalkozott a sportággal, hiszen az Olasz után a Szingapúri Nagydíjat követően is feltöltött egy videót. Ebben szokás szerint néhány versenyző bőrébe bújik, és humorosan értékeli a hétvége történéseit. 

Verstappen és főnöke is kapott szerepet a paródiábanForrás: AFP/Mohd Rasfan

Elsőként Max Verstappent alakítja, aki a futamon nagyot hibázott, de az időmérőn alapvetően a Red Bull szúrt ki vele, amikor nem töltöttek elég üzemanyagot az autójába. A készítő arra hegyezi ki a címvédő interjúját, hogy mindenért csapatát hibáztatja, és nagyon dühös Christian Hornerre, majd jön a csattanó.

Ezt követően Charles Leclerc-t jeleníti meg, de csak rövid időre, mert a monzai futam után ismét a nézők tudtára adja, hogy az ő hangját még nem képes a megfelelő szinten imitálni. Csapattársát, Carlos Sainzot viszont sokat „beszéltette”, és nem maradhatott el a spanyol pilóta éneklése, ami még e McLarennél töltött ideje alatt ragadt rá.

Lewis Hamilton sokáig jó pozícióban haladt, de hatalmas hibájának köszönhetően végül csak két pontot szerzett. Nála azonban nem ő maga, hanem csapattársa, George Russell volt a vicc tárgya, akinek még ennél is hányattatottabb versenye volt, még annak ellenére is, hogy a végén megfutotta a leggyorsabb kört.

Daniel Ricciardo ellenben némi szerencsének és türelemnek köszönhetően idénybeli legeredményesebb futamát zárta. Ahogyan Sainznál az éneklés, úgy nála rendre a mindig fülig érő vigyor a vicc tárgya, persze most legalább a valóságban is volt oka mosolyogni.

Újabb F1-es paródia készült

Zárásként a futamgyőztes Sergio Pérez jött, aki többször is szabályt szegett, de elég enyhe büntetést kapott ahhoz, hogy megtarthassa az első helyet. A képzeletbeli riporter arra kérdezett rá, hogy mit mondott a sportfelügyelőknek, a válasz pedig egyszerre szúr oda az FIA-nak, valamint az ismét balesetet okozó Nicholas Latifinek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Neked Ajánljuk