Végig kamerázott a nő, akit Neymar állítólag megerőszakolt – Cosmopolitan.hu

Néhány napja bombaként robbant a hír, hogy Neymart is megvádolták nemi erőszakkal. Egy brazil modell, Najila Trindade Mendes de Souza azt állítja, hogy Instagramon ismerkedett meg a híres focistával, aki még a repjegyét és a szállását is fizette Párizsba, csak hogy találkozhassanak. A szállodai szobában azonban Neymar erőszakoskodni kezdett vele és szexre kényszerítette.

Neymar azonban tagadja az egészet, és egy videóban még a lánnyal váltott üzeneteit is megmutatta, hogy bebizonyítsa, minden a modell beleegyezésével történt.

Most viszont előkerült egy rejtett kamerás felvétel, ami abban a bizonyos párizsi szállodai szobában készült. A videón az látható, hogy Neymar az ágyon fekszik, a modell pedig rajta. Azonban nem a focista kezd el erőszakoskodni, hanem pont fordítva! Najila megpofozza a sportolót, majd hozzá is vág valamit. Ezek után üvöltözni kezdenek, Neymar ráparancsol, hogy ezt hagyja abba, a lány viszont azt mondja, azért üti, mert előző este megtámadta és egyedül hagyta hotelben.

A modell ügyvédje, Danilo Garcia de Andrade úgy nyilatkozott, a nő szándékosan rejtette el a kamerát a második randijuk előtt, hogy később bebizonyíthassa, megtörtént az erőszak. Egyébként nem a teljes felvétel került ki a netre, a videó végét a modell a rendőrségen szeretné bemutatni a jövőhéten.

Neked Ajánljuk