Válogatott: Nem bizonytalanodtam el, úgyhogy elvállaltam – Szoboszl – Nemzeti Sport

A magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra megverte 35 ezer magyar gyerek előtt a Puskás Stadionban a régóta veretlen Angliát! A találkozó után Szoboszlai Dominikkal és Schäfer Andrással beszélgetett az NSO Tv stábja.

Szoboszlai Dominik először a gyerekeknek köszönte meg az atmoszférát.

„Hasonló hangulatot tudtak biztosítani, mint a fekete sereg a kapu mögött vagy, amikor felnőttek töltik meg a stadiont. Reméljük, hogy nagy élményt tudtunk nekik szerezni.”

Videónkban elmesélte azt is, miért éppen ő rúgta a végül győztes büntetőt.

Schäfer András is boldog volt a találkozó után.

„Büszke vagyok a csapatra, mert úgy gondolom, hogy nem is akármilyen játékkal vertük meg őket. Három ilyen nagyon nehéz mérkőzés előtt ez egy nagyon jó löketet tud adni, hogy folytassuk ezt az utat, és menjünk tovább.”

SALLAI ROLAND: AZ ANGOLOK TALÁN BARÁTSÁGOS MECCSNEK FOGHATTÁK FEL

SZALAI ÁDÁM: ÉLETEM GÓLJA LETT VOLNA, LESZ EGY ÁLMATLAN ÉJSZAKÁM MIATTA

NEMZETEK LIGÁJA
A-LIGA, 3. CSOPORT
1. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG–ANGLIA 1–0 (0–0)
Budapest, Puskás Aréna, 38 500 néző. Vezette: Artur Dias (portugál)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lang, W. Orbán, Szalai A. – Nego, Nagy Á. (Styles 82.), Schäfer, Nagy Zs. (Vécsei, 88.) – Sallai R. (Kleinheisler, 71.), Szoboszlai (Fiola, 82.) – Szalai Á. (Ádám, 88.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
ANGLIA: Pickford – Walker (Stones, 62.), Maguire, Coady (K. Phillips, 80.) – Alexander-Arnold (R. James, 62.), Rice, Bellingham, Justin (Saka, a szünetben) – Bowen, Kane, Mount (Grealish, 63.). Szövetségi kapitány: Gareth Southgate
Gólszerző: Szoboszlai (66. – 11-esből)
ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT! 

Neked Ajánljuk