Tömegverekedéssel és botránnyal ért véget a Debrecen-Kecskemét meccs – Origo

A labdarúgó NB I második fordulójában a Debrecen egy feszült hangulatú meccsen 1-1-es döntetlent játszott az újonc Kecskemét ellen a Nagyerdei Stadionban.

Nem túl magas színvonalú, kevés helyzetet hozó első félidőt láthatott a Nagyerdei Stadion közönsége, amely annak azért örülhetett, hogy a hazai együttes egyértelműen fölényben futballozott. A vendégek a védekezésre helyeztek jóval nagyobb hangsúlyt, és a szünetig a Debrecennek nem is sikerült áttörnie a kecskeméti hátsó alakzatot.

Fordulás után nem változott sokat a játék képe, de a házigazda egyre nagyobb nyomást helyezett az ellenfélre, és ez a félidő derekán góllá érett, Bárány Donát volt eredményes közelről. Ennek ellenére maradt még izgalom a hajrára, amelynek első perceiben – szinte a semmiből – egyenlített a Kecskemét, miután a néhány perccel korábban csereként beállt Szabó Levente tizenegyesből nem hibázott.

Ezután felpörgött a mérkőzés, az iram és a feszültség is nőtt, de a hazaiaknak már nem sikerült újabb gólt szerezniük, így döntetlennel zárult a meccs, amelynek végén dulakodás is kitört a két együttes játékosai között. A videobírós visszajátszás alapján a kiállítást is mérlegelték, végül egyik futballistának sem adott piros lapot a játékvezető.

Neked Ajánljuk