Sport: Videó került ki Neymar zaklatási ügyéről – hvg.hu

A sértett egy brazil tv-műsorban borította ki a bilit.

Egyre nehezebb helyzetbe kerül Neymar, a brazil válogatott és a Paris-Saint Germain labdarúgója, miután a szexuális zaklatási ügyében érintett Najila Trindade nyilvánosságra hozott egy videót – írja a BBC.

A fiatal nő a brazil TV Record csatornán nyilatkozott arról, hogy a focista bántalmazta és megerőszakolta, valamint kiadta azt a rejtett kamerás felvételt, melyet mobiljával rögzített második találkozásukról. Ezen az látható, hogy a pár lefekszik egy ágyba, majd felállnak, a nő megpofozza Neymart, és azt mondja: „meg foglak ütni, mert te is megütöttél tegnap”.

Trindade állítása szerint vonzódott a férfihoz és beleegyezett, hogy a felvételt megelőző este közösüljenek, de a futballista nem volt hajlandó óvszert használni. Miután a hölgy így megtagadta az aktust, Neymar erőszakosan kényszerítette rá. A második találkozást azért vette fel a sértett, hogy bizonyíthassa igazát.

A focista elismerte, hogy kétszer találkozott a nővel, de nem nyilatkozott a felvétel nyilvánosságra kerülése óta. Helyette az édesapja beszélt, aki szerint a felvétel „nyilvánvalóan beállított”.

Korábban megírtuk, hogy a PSG labdarúgóját szexuális erőszakkal vádolja a brazil ügyészség. A játékos tegnap este szenvedett bokasérülést egy barátságos mérkőzésen, így a botrány miatt amúgy is kétséges Copa America szereplése kizárttá vált.

Neked Ajánljuk