Sajtóhír: Kylian Mbappé napokon belül aláír a Real Madridhoz! – Goal.com

8:00 CET 2022. 03. 12.

Elhagyja a PSG-t a világbajnok támadó.

A francia sztárcsapat kiesett a Bajnokok Ligájából és ez a kudarc alapvetően befolyásolhatja Kylian Mbappé sorsát. A csatár szerződése nyáron lejár, vagyis ebben az időszakban már aláírhat másik klubhoz is és a spanyol Marca értesülései szerint erre nem is kell már sokat várni.

Az újság arról ír, hogy a „Mbappé-szappanopera” hamarosan lezárul és a jövő hét közepén a csatár aláírja a szerződését a Real Madriddal. A támadó korábban több alkalommal beszélt arról, hogy szívesen szerződne a Bernabeu-ba. Ez akár már tavaly nyáron is megtörténhetett volna, ám a PSG visszautasította a Real gigantikus ajánlatát, így a támadó a franciáknál maradt.

A PSG nemzetközi kudarca után azonban felpörögtek az eseények és a Marca szerint hamarosan lezárulnak az egyeztetések és a szerződést is megkötik, ám hivatalosan csak a szezon végeztével jelentik be az átigazolást.

A Marca emlékeztet arra, hogy a Real Madridnál mindig is adtak a formalitásokra. Már január 1. óta tárgyalhatnak Mbappéval, csak akkor már tudott volt, hogy a két csapat egymás ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában, így jegelték az ügyet. Kylian Mbappé is ezt kérte, hiszen nem akarta, hogy az átigazolási pletyka rányomja a bélyegét a párharcra.

A Marca szerint Mbappé fizetése 25 millió euró lesz évente és az aláírásért is 60-80 millió euró közötti összeget tehet zsebre.

Neked Ajánljuk