Rebrov a döntetlen után: már többedik alkalommal történt meg ilyesmi – Infostart.hu

Szombaton a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a labdarúgó NB I 28. fordulójában, így még nem zsebelhette be történetének 32. bajnoki címét (de persze el se vesztette, a következő, Kisvárda elleni meccsen is bebiztosíthatja az első helyét).

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a Nemzeti Sport tudósítása szerint elmondta: “Mindig nagyon nehéz a Puskás Akadémia ellen játszani. Már többedik alkalommal történt meg az, hogy az elején gólt kaptunk, és utána futottunk az eredmény után. Büszke vagyok a csapatra, hiszen a fiúk ma is nyerni akartak, de nagyon nehéz egy ilyen igazán rendezett együttes ellen játszani.”

Nem csalódott amiatt, hogy a csapat még nem lett bajnok, és hozzátette: “nagyon nehéz ilyen hosszú ideig zárt kapuk mögött játszani, mivel én nem tudom megadni a játékosoknak azt a motivációt, amit a szurkolók jelentenek.”

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője szerint csapata nagy fejlődésen ment keresztül. “Oda jutott a csapatom, hogy csalódott tudok lenni egy ilyen eredmény után, mint a mai. De nem szeretnék szemtelen lenni, nagy alázattal jöttünk az FTC otthonába.”

Megköszönte a csapata hozzáállását a szombati mérkőzéshez. Úgy érzi, még nagyon sok munkája van: a csapat játékán van még javítanivaló. “De ha ilyen lesz a hozzáállásunk a következő öt fordulóban, mint ma, akkor nem félek attól, hogy ne tudnánk elérni a második helyet.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Neked Ajánljuk