Real: pofonegyszerű trükkel lopták el a Barca és a PSG elől a támadót – Nemzeti Sport

Hirdetés

A hírek szerint a Real Madrid mellett a Paris Saint-Germain és a Barcelona is nagyon szerette volna átigazolni a fiatal tehetséget, akit hazájában csak „japán Messiként” emlegetnek.

Az átigazolásakor az a hír járta, 2 millió euróért szerződtette a Real Madrid a japán első osztályban szereplő Tokyo FC-től a támadót, a Marca azonban állítja, ez nem igaz, a királyiak ugyanis egyetlen eurót sem fizettek.

A madridiak pofonegyszerű trükkel szerezték meg ingyen a „japán Messit” (Fotó: AFP)

A blancók trükkje pedig pofonegyszerű volt. A legtöbb esetben meghízható transfermarkt.de oldal ugyanis azt írta, Kubo szerződése 2020 január 31-én jár le a tokiói együttesnél.

A PSG és a Barca vezetősége is hitt ennek, így úgy voltak vele, egyelőre felesleges felvenni a kapcsolatot a klubbal, hiszen a játékos már régen eldöntötte, egy nagyobb csapatba akar igazolni. Így csak meg kell várni január végét, és elég lesz csak a futballistával és ügynökével tárgyalni, nem kell milliókat fizetni a japán csapatnak.

Igen ám, a madridiak azonban biztosra akartak menni, így néhány hete felkeresték a Tokyo FC-t, a klub pedig készségesen közölte, Kubo szerződése már 2019 nyarán lejár, így már most szabadon igazolható a támadó.

Végül egyetlen eurót sem kellett fizetni a japán támadóért (Fotó: realmadrid.com)

A madridiak pedig villámgyorsan cselekedtek, és azonnal előálltak egy visszautasíthatatlan ajánlattal, Kubót pedig rögtön sikerült meggyőzni az 5 évre szóló, évi 1.2 millió eurós (közel 390 millió forint) szerződéssel, és azzal, hogy egy olyan legendával dolgozhat a Castillánál, mint Raúl.

A Barcelona és a Paris Saint-Germain vezetősége pedig bánhatja, hogy nem emelték fel a telefont…

Neked Ajánljuk