PSG: az ellenfél kapusa és kisfia is Messivel fotózkodott a meccs után – Nemzeti Sport

Mint ismert, Lionel Messi vasárnap, a Reims ellen bemutatkozott a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germainben. A mérkőzés után – amit 2–0-ra megnyertek a párizsiak – az ellenfél játékosai közül mindenki a hatszoros aranylabdás támadóval volt elfoglalva, és a kapus, Predrag Rajkovics még a kisfiát is a pályára vitte, hogy lefotózhassa a világklasszissal. 

Lionel Messi bemutatkozott a PSG-ben (Fotó: AFP)
Messi bemutatkozott a PSG-ben (Fotó: AFP)

Lionel Messi 21 év után elhagyta az FC Barcelonát, és a PSG-be szerződött, amelyben vasárnap be is mutatkozott – a 66. percben éppen korábbi csapattársát, Neymart váltotta – a Reims ellen.

Predrag Rajkovics minden bizonnyal büszke arra, hogy Messi nem tudta bevenni a kapuját, ám arra talán még büszkébb, hogy a mérkőzés után a pályára vitte kisfiát, s le is fotózta a 34 éves világklasszissal. 

 

FRANCIA LIGUE 1
4. FORDULÓ
Reims–Paris Saint-Germain 0–2 (0–1)

Reims, Stade Auguste-Delaune. Vezette: Letexier
Reims: Rajkovics – Gravillon, Faes, Abdelhamid – Foket, Munetsi, Cassama (Locko, a szünetben), Lopy (Van Bergen, 71.) – Kebbal (Flips, 76.), Mbuku (Berisha, a szünetben) – El Bilal Touré (Ekitike, 81.). Vezetőedző: Óscar García
PSG: K. Navas – Hakimi, Kehrer, Marquinhos, Ab. Diallo (Kimpembe, 75.) – Wijnaldum (A. Herrera, 65.), I. Gueye, Verratti (Paredes, 75.) – Di María (Draxler, 81.), Mbappé, Neymar (Messi, 66.). Vezetőedző: Mauricio Pochettino
Gólszerző: Mbappé (15., 63.) 

Neked Ajánljuk