NL: a Kicker szerint csak szerencsével szerzett pontot a német válogatott ellenünk – Nemzeti Sport

A magyar labdarúgó-válogatott 1–1-et játszott a németekkel a Puskás Arénában a Nemzetek Ligájában, az A-liga 3. fordulójában. A tekintélyes német lap, a Kicker szerint kellett a német pontszerzéshez a szerencse is.

Forrás: Kicker

„Bár Jonas Hofmann korán betalált, és így egyenlített a magyarok 6. percben szerzett gólja után, a hátul nem igazán masszív Flick-csapat nem tett eleget a győzelemért. A gólszerzőnk a második félidőben nagy helyzetet hagyott ki, míg a hajrában majdnem megszerezte a vezetést Magyarország. Manuel Neuer nagyon jól védett” – értékelte a mérkőzést a Kicker.

„Németország ebben a kiírásban a harmadik Nemzetek Ligája-meccsén sem tudott nyerni. Magyarországon nagyot harcolt a válogatottunk, de csak egyenlíteni tudott, és csupán szerencsével szerzett egy pontot. A válogatott sorozatban negyedszer játszott döntetlent” – emelte ki a lap tudósítása.

NEMZETEK LIGÁJA
3. FORDULÓ
A-LIGA
3. CSOPORT
MAGYARORSZÁG–NÉMETORSZÁG 1–1 (1–1)
Budapest, Puskás Aréna, 67 000 néző. Vezette: José María Sánchez (spanyol)
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lang, W. Orbán, Szalai A. – Fiola, Nagy Á., Styles (Vécsei, 86.), Nagy Zs. (Nego, 69.) – Sallai R. (Gazdag, 76.), Szoboszlai – Szalai Á. (Ádám, 69.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
NÉMETORSZÁG: Neuer – Kehrer, Süle, N. Schlotterbeck – Hofmann (L. Nmecha, 85.), Goretzka (Gündogan, 68.), Kimmich, Raum – Havertz (Adeyemi, 85.), Musiala (Brandt, 78.) – Werner (Th. Müller, 78.). Szövetségi kapitány: Hans-Dieter Flick
Gólszerző: Nagy Zs. (6.), ill. Hofmann (9.)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Neked Ajánljuk