Nem csak Babos Tímea küszködött a könnyeivel a budapesti tenisztornán – 24.hu

Nem csak a sérülés miatt feladni kényszerülő Babos Tímeát ríkatta meg a budapesti tenisztorna kedden. Jani Réka könnyeivel küszködve értékelte a Hungarian Grand Prix első körében aratott győzelmét.

A magyar játékos szabadkártyával került főtáblára, ahol a világranglistán 112. helyen álló olasz Elisabetta Cocciarettót verte két szettben. A siker után elérzékenyülve nyilatkozott a helyszínen.

Nagyon izgultam a befejezésnél igazából… A nagypapám múlt héten halt meg és arra gondoltam, hogy segítsen onnan fentről és sikerüljön befejezni. Sikerült, úgyhogy kösznöm neki is

– mondta a 29 éves teniszező.

A keddi játéknapon egyébként csak Babosnak nem sikerült a továbbjutás a magyarok közül, mivel Udvardy Panna az egyiptomi Majar Serifet győzte le, míg Gálfi Dalma a spanyol Aliona Bolsovánál bizonyult jobbnak.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Neked Ajánljuk