NB II: Dzsudzsák Balázs mégis visszatér a DVSC-hez – NS-infó – NSO – Nemzeti Sport

A Nemzeti Sport információi szerint fordulat állt be Dzsudzsák Balázs ügyében, aki mégis a labdarúgó NB II-ben éllovas Debreceni VSC-ben folytatja a pályafutását.


Hirdetés

Dzsudzsák Balázs szerződtetését napokon belül bejelentheti a DVSC (Fotó: Tumbász Hédi)

Lapunk úgy tudja, a szabadon igazolható magyar válogatott labdarúgó szerződtetését napokon belül bejelenti a debreceni futballklub. Értesülésünkkel egybecsengenek Kósa Lajos országgyűlési képviselői szavai, aki a Debrecen Televízió Köz-ügy című műsorában csütörtökön elmondta, közel a megegyezés Dzsudzsákkal.

„Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe. Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez. Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog” – mondta Kósa Lajos.

Dzsudzsák visszatérésének lehetősége már a nyáron is felvetődött Debrecenben, de akkor még meghiúsult a szerződéskötés. Ebben közrejátszhatott, hogy a Bors információi szerint menedzsere Ciprusra szerette volna közvetíteni őt.

A 108-szoros magyar válogatott támadó augusztusban az MTK-tól kért és kapott edzéslehetőséget, előtte pedig szóba került a szerződtetése Zalaegerszegen, de megegyezés sem magyar, sem külföldi klubbal nem született. Eddig legalábbis nem, de jelen állás szerint nagyon úgy tűnik, hogy Dzsudzsák több mint 12 év elteltével visszatér a DVSC-hez.

Neked Ajánljuk