Mick Schumacher olyat mondott apja állapotáról, ami mindenkit felkavart | nuus.hu – Nuus.hu

Michael Schumacher fia, Mick idén a Haas pilótájaként debütál a Forma-1-ben!

A Forma-1 hétszeres világbajnokának állapotáról 2013. decembere óta szinte semmit sem lehet tudni. Michael Schumacher ekkor síelés közben olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy hónapokig kórházban ápolták, majd a család kérésére genfi otthonukba szállították. Rajongói azóta is találgatják, milyen állapotban éli életét a sportcsillag, válaszokat azonban szinte lehetetlen kapni.
Fia sportteljesítményét is részben beárnyékolja édesapja állapota, hiszen az újságírók a létező összes alkalmat megragadják, hogy megtudják, hogy van az apja.

Legutóbb egy beszélgetés során váratlanul a La Stampa munkatársa kérdezett rá, hogy van az apja. Mich Schumacher pedig rövid, de annál sokatmondóbb választ adott!

˝Ez magánügy, szeretném ha visszatérnénk a motorsportra.˝

És miért fontos ez a válasz? Azért, mert ennyi év után éppen ideje lenne tiszteletben tartani a család akaratát és nem bolygatni Michael Schumacher állapotát. Mick Schumacher pedig megérdemelné, hogy sportteljesítménye miatt legyen érdekes a média számára, ne pedig azért, hogy kiszedjenek belőle néhány információt. Szerintünk nagyon jól tette, hogy ezt a választ adta.

Neked Ajánljuk