Mbappé: nem tud megegyezni a PSG és a Real Madrid – Goal.com

20:56 CEST 2021. 08. 30.

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most!      

A Goal információi szerint a Real Madrid befejezte a tárgyalásokat a PSG-vel, Kylian Mbappé idén nyáron biztosan nem lesz a madridiak játékosa. Jelen állás szerint a francia támadó ezt a szezont a párizsiaknál fogja tölteni, Lionel Messivel és Neymarral a támadósorban. A 22 éves játékos szerződése 2022-ben lejár, tehát ha a PSG pénzt szeretne látni egyik legnagyobb értékéből, akkor idén nyáron meg kellene válnia tőle. Azonban a franciák nem akarják áron alul eladni a támadót, nem véletlen, hogy már két madridi ajánlatot is visszautasítottak, egy 170 millió eurósat és egy 170+10 millió eurósat. 

A Real Madrid viszont többször hangoztatta, hogy ennél többet egyszerűen nem tud fizetni a játékosért, így hiába kér 200 millió eurót a párizsi csapat, ennyit nem fognak adni érte. Ráadásul nem sokkal több mint 24 óra múlva, kedd éjfélkor az átigazolási ablak is bezárul, így már nagyon idő sincs arra, hogy a felek egymással egyezkedjenek. 

A francia támadó eddig nem kevesebb mint 6 szerződéshosszabbítási ajánlatot utasított vissza, és eltökélt célja, hogy gyerekkori álomcsapatában, a Real Madridban folytassa. De erre úgy látszik, hogy egy évet még várnia kell. A PSG pedig hatalmasat kockáztat, mivel ha Mbappé nem hosszabbít, akkor a franciák emberi ésszel felfoghatalan összegtől fognak elesni.

Perezék januárban pedig szabadon megkezdhetik a tárgyalásokat Mbappéval, és ha sikerül megegyezniük vele, előszerződést köthetnek a 2022/23-as szezonra, és a csatár ezesetben ingyen távozik Párizsból. 

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A magyar válogatott Anglia ellen folyatja a VB-selejtezőt és Marco Rossi csapatának sikere 8-szoros pénzt fizet.

Neked Ajánljuk