Manchester United: megvan Solskjaer utódja, de a klubja nem akarja elengedni – Goal.com

21:21 CET 2021. 11. 24.

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most!

A Manchester United még egy hete sem menesztette Ole Gunnar Solskjaert, de máris 6 jelöltje van a kispadra. A United elsőszámú kiszemeltje a PSG vezetőedzője, Mauricio Pochettino.

Azonban a PSG az első kezdeti közeledésnél már azonnal közbe is lépett, a franciák nem szeretnék elengedni a tehetséges menedzsert. Az újságírók meg is rohanták a sajtótájékoztatón az argentint, aki nagyon diplomatikus visszautasította a vörös ördögök közeledését.

Nehezíti az ügyet, hogy a United hivatalos közleményben tájékoztatta szurkolóit, hogy egyelőre csak ideiglenes trénert vesznek fel a szezon végéig, és csak utána döntenek az állandó edző személyéről.

A Daily Mail információi szerint a manchesterieket Pochettinón kivül szóba hozták Ernesto Valverdével, Rudi Garciával, Paulo Fonsecával , Lucien Favrével és Ralf Rangnickkel is.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Chelsea-Manchester United bajnokin a hazai győzelem 1.62, a döntetlen 4.20, míg a vendég siker 6.00-szoros pénzt fizet.

Neked Ajánljuk