Légiósok: Szalai Ádámot eltiltották a bázeli edzésektől – sajtóhír – Nemzeti Sport

A svájci Blick.ch információja szerint már a csapat edzésein sem vehet részt Szalai Ádám, a jelenleg – még – az FC Basel alkalmazásában álló 86-szoros magyar válogatott támadó.

Szalai egyedül edz jelenleg (Fotó: blick.ch)

A svájci Blick beszámolója Szalai Ádám ügynökére hivatkozva írja, hogy a magyar csatár egyedül kénytelen készülni és cáfolja, hogy a csatár a nyáron visszavonulna az aktív labdarúgástól.

Ahogy arról írunk, a svájci Basler Zeitung a múlt héten közölte, tudomása szerint Szalai Ádám a jövő év nyarán befejezheti az aktív labdarúgást, habár a csatár maga ezt cáfolta.

A lap idézi a csatár ügynökét, Oliver Fischert, aki a legkevésbé sem volt örömteli hangulatban, amikor az újság munkatársai kérdezték Szalai ügyében.

„Az elvárásunk az a Basellel szemben, hogy beszüntesse ezt az elfogadhatatlan eljárást. Felfoghatatlan, hogy eltiltották a csapat edzéseitől, s csak egyedül készülhet, és szó sincs róla, hogy a pályafutása befejezésén törné a fejét. Semmi ilyenről nincs szó” – fogalmazott Fischer. 

A Blick beszámolója szerint a jövő nyáron lejáró szerződésű Szalaival arról tárgyal a klub, hogy idő előtt felbonthassa a kontraktusát.

Neked Ajánljuk