Légiósok: Nem hittem a szememnek, elvették tőlem az elismerést – Gazdag – Nemzeti Sport

A Philadelphia Union magyar válogatott középpályása, Gazdag Dániel az amerikai labdarúgással foglalkozó Jenkifoci Facebook-oldalnak kommentálta, hogy az MLS-nél a 22 gólja ellenére sem került be az idény legértékesebb játékosának járó MVP-díj szavazásának öt döntőse közé.  

Gazdag Dániel csalódott, amiért nem került be az MVP-díj döntősei közé (Fotó: Getty Images, archív)

„Nem hittem a szememnek, amikor megláttam, hogy nem vagyok benne az első ötben – nyilatkozta Gazdag Dániel a Jenkifocinak azt követően, hogy csütörtökön kiderült, hiába döntött meg több rekordot is a Philadelphia Unionban, az amerikai liga (MLS) legértékesebb játékosnak járó MVP-díj öt finalistája közé. – Hihetetlenül csalódott voltam. Nyilván nem az egyéni díjak a legfontosabbak, de motivációként folyamatosan ott lebegett a szemem előtt, hogy benne legyek majd a legjobb háromban. És a játékom valamint a statisztikám alapján benne is vagyok, de számomra érthetetlen okból elvették tőlem ezt az elismerést. Pedig nagy dolog lett volna, ha elmondhatom magamról, hogy a döntősök közé kerültem az MVP-szavazáson.”

A 17-szeres magyar válogatott játékos elmondta nagyon jól esett neki a csapattársak és klubja szakmai stábjának, valamint Sallói Dánielnek a támogatása.

„Biztos vagyok benne, hogy mások is meglepődtek, hiszen a héten Jillian Sakovitsék podcastjében, a Call Upban a fő esélyes, Hany Mukhar is úgy nyilatkozott, hogy engem és Sebastian Driussit tart a legnagyobb riválisának az MVP-címért járó versenyfutásban. De hát történt ami történt… Nem lehet más célom a rájátszásban, mint hogy bebizonyítsam a voksolóknak, mekkorát tévedtek” – fűzte hozzá Gazdag.

Neked Ajánljuk