Két ok miatt nem lett Pochettino a Manchester United edzője – Goal.com

13:40 CET 2021. 12. 01.

A PSG két feltétellel engedte volna el szezon közben Pochettinót Manchesterbe.

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most!  

A FourtFourTwo értesülései szerint két feltételnek kellett volna teljesülnie ahhoz, hogy már a szezon közben átvegye a Manchester United irányítását Mauricio Pochettino. Az első, talán egyszerűbben teljesíthető követelés az volt, hogy a Vörös ördögök fizessenek 15-20 millió euró közötti kompenzációt az argentin szakember elengedéséért.

A másik feltételük az volt a párizsiaknak, hogy csak akkor engedik el jelenlegi vezetőedzőjüket, ha megfelelő pótlást találnak a helyére. A hírek szerint a PSG fel is vette a kapcsolatot Zinedine Zidane-nal, hogy ha a Manchester United kifizeti Pochettino lelépési díját, vállalja el a feladatot.

Azt nem tudni, hogy a két feltétel közül melyik nem teljesült, de Ralf Rangnick kinevezésével biztossá vált, hogy a szezon végéig Pochettino marad Messiék vezetőedzője.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Manchester United-Arsenal rangadón a hazai győzelem 2.04, a döntetlen 3.70, míg a vendég siker 3.70-szeres pénzt fizet.

Neked Ajánljuk