John Terry megvédte Abramovicsot, és nekiment egy politikusnak: „Az kritizál, aki megszavazta, hogy megtámadjuk Irakot?” – Mandiner.hu

A Chelsea legendája közös képet posztolt a londoni klub orosz tulajdonosával, Roman Abramoviccsal.

Az orosz-ukrán háború kitörését követően a Chelsea tulajdonosa Roman Abramovics bejelentette, hogy eladná a londoni klubot. John Terry, a Chelsea legendája erre egy Twitter-bejegyzéssel reagált: a közzétett fotón Abramovics – akit korábban Vlagyimir Putyin belső emberének tartottak – és Terry a Premier League serleget fogják. A 78-szoros angol válogatott három kék szívvel annyit írt hozzá, hogy „The best” – számolt be a 24.hu.

A lap szerint ez a fotó többeknél kiverte a biztosítékot, például Chris Bryant képviselőnél is. A walesi születésű politikus volt az első, aki szankciókat kért a „Blues” tulajdonosával szemben, beleértve a klub lefoglalását is. A sportbible.com szúrta ki, hogy Terry nem hagyta magát és reagált a bírálatra: posztja alatt olvasható őt védő szurkolói reakcióra válaszként azt írta:

„Ugyanaz a képviselő bírál engem, aki vagyonokat követelt az adófizetők pénzéből. Szintén ugyanaz a képviselő, aki megszavazta, hogy megtámadjuk Irakot” – válaszolta Terry a Twitteren egy Chelsea-szurkolónak, aki megvédte a 41 éves férfit.

Nyitókép: Twitter

Neked Ajánljuk