Játékossors: a Real Madrid egykori játékosa részegen járt edzésre – – Nemzeti Sport

Cicinho 17 mérkőzésen lépett pályára a brazil labdarúgó-válogatottban, és volt többek között a Real Madrid és az AS Roma játékosa is. A 2018-ban visszavonult jobbhátvéd alkoholizmusáról már korábban is írtunk, a Daily Mail mostani cikkéből viszont az is kiderült, hogy részegen járt az edzésekre.

Marcelo, Roberto Carlos és Cicinho a Real Madrid edzésén melegít (Fotó: Getty Images)

„Sosem tudtam megállni két pohárnál. Addig kellett innom, amíg teljesen kiütöm magam” – mesélte az ESPN Brasilnak évekkel ezelőtt Cicinho, aki nemcsak alkohollal mérgezte magát, hanem naponta elszívott két doboz cigarettát is. Abnormális ivászatának „köszönhetően” egyszer nem akárkivel „futott össze”.

„Találkoztam Jézussal, miután megittam tizennyolc caipirinhát és tizennégy sört” – számolt be legemlékezetesebb alkoholmámoros pillanatáról Cicinho.

A Daily Mail által idézett interjúban azonban újabb részletek derültek ki.

„Ha azt kérdezi tőlem, hogy voltam-e valaha részegen edzésen a Realnál, akkor a válaszom: igen. Kávét ittam, hogy ne lehessen érezni a leheletemen az alkohol szagát, és rengeteg parfümöt fújtam magamra” – emlékezett vissza a most 41 éves Cicinho. A brazil futballistát 2006 januárjában szerződtette a királyi csapat, de másfél év múlva az AS Romához került.

„Profi futballistaként könnyű volt hozzájutnom a piához. Még csak pénz se kellett hozzá. Az emberek örömmel hívtak meg engem a bárokban” – árulta el.

Cicinho a Romában sem tudta letenni a poharat, bevallotta, hogy az olasz fővárosban is részegen járt az edzésekre, amit a klub illetékesei hamar kiszúrtak.

„Edzés után elkezdtem inni. Délután kettő, fél három körül értem haza, aztán hajnali négyig ittam – vallotta be. – Valahányszor részegen érkeztem meg az edzésre, a vezetők kiszúrták és megszégyenültem.”

„Tizenhárom évesen ittam először alkaholt, és utána nem tudtam letenni a poharat.” Hozzáfűzte, hogy a gyerekkori barátaival ivott hétvégente. Volt egy bár a közelükben, ahonnan az idősebbek vették meg neki a piát, így a szülei tudta nélkül ihatott.

Neked Ajánljuk