Hiába licitált rá a Chelsea, a brazil válogatott támadó mégis a városi riválist választotta – hivatalos – Goal.com

Hiába licitált rá a Chelsea, a brazil válogatott támadó mégis a városi riválist választotta – hivatalos | Goal.com

Tottenham Hotspur

10:45 CEST 2022. 07. 01.

Richarlison Tottenham GFX

A Tottenham Hotspur hivatalos közösségi oldalán jelentette be Richarlison érkezését. Az Evertontól érkező szélső 60 millió fontért vált csapatot (50 millió+10 millió font bónusz)

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most!

A brazil válogatott támadó megszerzése iránt a Spurs hetek óta a városi rivális Chelsea-vel folytatott ádáz versenyfutást. A támadóért vívott küzdelem olyannyira kiélezett volt, hogy miután az észak-londoniak tegnap már mindenben megegyeztek a játékossal, jött a Chelsea, és megpróbálta elrabolni az üzletet a városi riválistól, azonban Richarlison kitartott döntése mellett, és a Tottenhamhez írt alá.

Richarlison négy évet töltött az Evertonnál, ezalatt 152 találkozó leforgása alatt 53-szor vette be az ellenfelek kapuját a csapat színeiben.

A Spurs kimondottan aktív az átigazolási piacon, a brazil szélső Perisic, Bissouma és Forster után a klub negyedik szerzeménye a nyáron.

unibet

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Tottenham-Southampton bajnoki mérkőzésen a hazaiak győzelme 1.40-es, a döntetlen 4.85-ös, a vendégsiker 8.00-s szorzóval fogadható. (x)

Unibet

Neked Ajánljuk