Hétfőtől lehet jegyet venni a Fradi BL-meccseire – hvg.hu

Elsőként a bérletesek vásárolhatnak belépőt a Dinamo Kijev, a Juventus és az FC Barcelona elleni, hazai mérkőzésekre.

Öt körben értékesíti a belépőket budapesti Bajnokok Ligája-csoportmeccseire a Ferencváros.

  • Hétfőn délelőtt 10 órától azok a szurkolók vehetnek jegyet, akiknek megújított szezonbérletük van, azaz a tavaszi zárt kapus bajnokik után nem kértek visszatérítést.
  • Utánuk az egyéb szezonbérletesek juthatnak tikettekhez, de közülük is csak azok, akik a BL-sorsolás pillanatáig szerezték be a bérletüket.
  • Végül a szurkolói kártyával rendelkezők, illetve azok következnek, akik azután vásároltak bérletet, hogy kiderült, kikkel került egy csoportba a Fradi.

A klub most csak két vagy három mérkőzésre szóló bérleteket árul, legelőször is azokat értékesíti, amelyek mindhárom hazai találkozóra érvényesek.

A legdrágább hárommeccses bérlet 120 ezer, a legolcsóbb 30 ezer forintba kerül. A két meccsre szóló bérletekért 24-100 ezer forintot kérnek.

A Ferencváros 25 év után jutott fel a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájára. A G jelű csoportba sorsolták, ahol az ukrán Dinamo Kijevvel, az olasz Juventusszal és a spanyol FC Barcelonával sorsolták össze.

A csapat az első budapesti csoportmeccsét október 28-án, szerdán a Dinamo Kijev ellen játssza a Groupama Arénában. A másik két mérkőzése – a november 4-i, Juventus, valamint a december 2-i, Barcelona elleni – a Puskás Arénában lesz. Mindkét stadiont befogadóképessége 30 százalékáig tölthetik fel nézőkkel.

Neked Ajánljuk