Gyász! Két kisgyermekét hagyta hátra a miskolci sportoló, aki meccs közben esett össze és meghalt – Bors

Tragikus hirtelenséggel 43 esztendős korában elhunyt Kovács Attila, a DVTK judo edzője, számolt be róla a miskolci klub.

Fiatalon ismerkedett meg szeretett sportágával, sokáig és eredményesen versenyzett. A sport mellett tanult és családot alapított, kislánya az ő irányításával kezdte el a judo alapjainak tanulását – mondta el Flórusz János, a DVTK judo szakosztályának vezetője.

Hozzátette, szerette és tisztelte a judo szellemiségét, úgy élt, hogy élete nagy részét ez töltötte ki. A rábízott korcsoport nagyon hamar közösséggé formálódott a keze alatt, megszerették és tisztelték a szülők is elhivatottságát látva.

Vasárnap szerette volna megmutatni versenyzőinek, hogy milyen az ő küzdőszelleme, már a döntőbe jutásért mérkőzött az országos bajnokságon. Sajnos a verseny helyszínéről mentő vitte a kórházba, mert leállt a szíve és többé nem tudott visszatérni.

Bár még bíztak abban, hogy felépül majd, de sajnos nem kapta meg ezt az esélyt. Halálával egy 6 éves kisfiú és 13 éves kislány maradt apa nélkül.

Neked Ajánljuk