Elolvadunk Hosszú Katinka fotójától, így még talán soha nem láthattuk őt – Liner.hu

Azt kell mondjuk, hogy eddig ez az egyik kedvenc fotónk a legendás úszónőről, ilyen boldognak talán még soha nem láthattuk őt.

Hosszú Katinka nagy űrt fog maga mögött hagyni, ha egy nap visszavonul, de még sokáig szeretnénk őt a vízben látni. Nemcsak egy kiváló sportolóról és bajnokról beszélünk, messze több annál.

Amit igazán szeretünk, kedvelünk és tisztelünk a karakterében, az a kitartása, óriási küzdő, és ez gyakorlatilag mindent elmond arról, milyen kemény dolog, amit csinál. Az edzéseken rendre feszegeti a határait, és amikor elfárad, akkor mutatja csak meg igazán, mire képes.

Hatalmas tisztelettel vagyunk azok iránt, akik mentálisan is magas szinten vannak, és olyan kitartóak, mint csak kevesen. Emiatt sem szabad soha bántani Katinkát, ha vannak gyengébb eredményei, mert nem fair.

Novák Katalint falmászás közben fotózták le, egy sportos köztársasági elnök

A legtöbb ember még csak a közelében nincs annak, amit Katinka átélt a lelkében a rengeteg edzéssel, a sok szenvedéssel, és azokkal a tapasztalatokkal, amik által minden idők egyik legjobb úszónője vált belőle.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Neked Ajánljuk