„Elképzelhető, hogy csak egy órával a találkozó előtt derül ki, megrendezik-e a mérkőzést” – 24.hu

Akár az utolsó pillanatban is lefújhatják a magyar válogatott első csoportmeccsét a kézilabda-világbajnokságon, tette közzé az MKSZ. A szövetség alelnöke, Nagy László a helyszínről adott nyilatkozatában kifejtette, hogy a Zöld-foki köztársaság játékosait a meccs előtt is teszteltetni szeretnék.

Nagyon nehéz szituációban vagyunk, hiszen óriási a bizonytalanság, elképzelhető, hogy csak egy órával a találkozó előtt derül ki, megrendezik-e a mérkőzést. A programunkon nem változtatunk, úgy készülünk, hogy lesz találkozó, ugyanakkor a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) felé a német együttessel közösen kifejeztük aggodalmunkat, hiszen a játékosaink egészsége a legfontosabb. Emellett arra kértük az IHF-et, hogy amennyiben megrendezik a találkozót, végezzenek el a csarnokba érkezéskor még egy antigén-tesztet az afrikai delegáció tagjain

– idézi Nagyot a szövetség.

Kétséges a magyar válogatott nyitómérkőzésének megrendezése

Miután a Zöld-foki Köztársaság Egyiptomban tartózkodó…

Közzétette: Magyar kézilabda-válogatott – 2021. január 15., péntek

A Zöld-foki Köztársaság együttesében összesen tíz játékos adott le pozitív mintát, az eredeti tervek szerint péntek este fél kilenckor lép pályára Magyarország ellen.

Neked Ajánljuk