Eldőlt, hogy ki lesz a Barcelona edzője! – Goal.com

18:48 CEST 2021. 06. 03.

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most!

Joan Laporta, a Barcelona elnöke bejelentette, hogy a következő szezonban is Ronald Koeman lesz a katalánok vezetőedzője. 

A holland szakemberrel harmadik helyen végzett a Barcelona a bajnokságban, a BL-ből a kieséses szakasz elején búcsúzott, igaz a Király Kupát behúzta az együttes. 

Ennek ellenére is marad Koeman. 

„A szakember folytathatja a munkát – jelentette be Laporta, hozzátéve, hogy az edzőnek 2022-ig van szerződése a klubbal – Elégedettek vagyunk, mert eredményes megbeszéléseket folytattunk, olyan kritériumokban állapodtunk meg a következő szezonnal kapcsolatban, amelyek mindenkinek megfelelnek.”

A Goal információi szerint Koeman szerződése tovább hosszabbodhat, ha jövőre sikeres lesz a Barcelonával és a csapat szórakoztató, nézőcsalogató futballt játszik majd. Ugyanakkor állítólag az is a megállapodás része, hogy ha ezek nem valósulnak meg, akkor akár szezon közben is felmondhatnak a szakembernek anélkül, hogy kompenzációs díjat kelljen fizetni neki. 

A Barca eddig igen aktív az átigazolási piacon, hiszen ingyen megszerezte Sergio Agüerot és Eric Garciát, de vélhetően csatlakozik majd a csapathot Georginho Wijnaldum és jó esély van Memphis Depay szerződtetésére is. 

Közben zajlanak a tágyalások Lionel Messivel, akinek a hónap végén lejár a szerződése, de Laporta szerint jól haladnak az egyeztetések, így Koeman erős csapattal dolgozhat majd. 

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Tottenham mellett az Everton is edzőt keres: Rafl Ragnick kinevezése esetén 5-szörös pénzt fizet a fogadóiroda.

Neked Ajánljuk