Eldőlt Cristiano Ronaldo sorsa – Origo

Az olasz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a bajnoki címvédő Juventus hazai pályán 1-0-ra kikapott a Benevento csapatától. A találkozó után Fabio Paratici, a Juventus sportigazgatója elárulta, hogy mik a klub tervei Cristiano Ronaldóval.

A meccs előtt a Juventus elnöke, Andrea Agnelli egy „GOAT 770″ feliratú mezzel lepte meg Cristiano Ronaldót, aki a Cagliari ellen szerzett három góljával érte utol a legendás brazil Pelét, minden idők legeredményesebb játékosát.

A csúfos vereség után azonban ismét felmerültek a pletykák, miszerint az ötszörös aranylabdás portugál a nyáron visszatér a Real Madridhoz.

Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb játékosaForrás: Juventus FC/Twitter

Fabio Paratici, a Juventus sportigazgatója azonban kijelentette, hogy Ronaldo jövőre is a torinói klub játékosa lesz. 

Úgy döntöttünk, hogy megtartjuk Cristiano Ronaldót. Ő a legjobb játékos a világon, és velünk marad” – mondta a Juventus sportigazgatója a Sky Sports Italiának, aki azt is elárulta, hogy Andrea Pirlo vezetőedző állása sem forog veszélyben.

Jelen állás szerint Ronaldo marad a Juventusnál, azonban a sportigazgató szavait korai lenne készpénznek venni, hiszen múlt héten Zinédine Zidane, a Real Madrid edzője erősítette meg, hogy a madridi klub dolgozik a portugál támadó visszaszerzésén.

Neked Ajánljuk