El: A győzelemért utazunk Vilniusba – Gazdag – NSO – Nemzeti Sport

Hirdetés

„Az idény első mérkőzése mindig nehéz a felkészülés után. Új edzőnk van, és néhány új játékosunk is, szóval még össze kell szoknunk, de ma jó teljesítményt nyújtottunk” – mondta David N’Gog.

A 30 éves csatár szerint Sannino mester jó tréner, bár még időre van szüksége a csapatnak, hogy elsajátítsa az olasz edző játékfelfogását.

„Ő a megfelelő ember a klubon belül arra, hogy irányítsa a csapatot. Még idő kell, hogy teljesen megismerjük a taktikáját, de napról-napra egyre jobb irányba haladunk” – tette hozzá N’Gog.

Gazdag Dániel továbbra is bizakodó, szerinte a párharc első meccsén elérték a céljukat. Ugyanakkor hozzátette, hogy a visszavágón is nyerni szeretnének.

„Pozitívak vagyunk, ugyanúgy, mint a meccs előtt. Hazai pályán maximálisan elértük a célunkat, és a győzelemért utazunk ki a jövő héten” – mondta a Honvéd középpályása.

Gazdag elárulta, hogy bár kicsit szerencséjük is volt a mérkőzésen, az látszott, hogy a litván ellenfél jó csapat. A középpályás szerint összességében a Honvéd megérdemelten győzött.

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 1. KÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS

BUDAPEST HONVÉD–ZALGIRIS (litván) 3–1 (1–0)

Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, 3622 néző. Vezette: Marhefka (szlovák)
HONVÉD: Lefkovics – Batik, Kamber, Lovric – Kovács N., Gazdag, Hefler, Banó-Szabó (Kálnoki Kis, 83.), Kukoc (Uzoma, 74.) – Moutari, N’Gog (Cipf, 70.). Vezetőedző: Giuseppe Sannino
ZALGIRIS: Berkovec – Mikoliunas (Uzela, 72.), Bolha, Tomics, Slijngard – Vorobjovas, Víctor Pérez (Simkus, 88.) – Baravykas (Vareika, 67.), Kis, Pau Morer – Antal. Vezetőedző: Marek Zub

Gólszerző: Banó-Szabó (32.), N’Gog (55.), Gazdag (68. – 11-esből), ill. Uzela (92.) 

Neked Ajánljuk