Egyre biztosabb az új kapcsolatában Hosszú Katinka – Bors

Először osztott meg közös képet párjával, a korábban modellként dolgozó Gelencsér Mátéval Hosszú Katinka, amióta június közepén kiderült, ismét rátalált a szerelem.

Először osztott meg közös képet párjával, a korábban modellként dolgozó Gelencsér Mátéval Hosszú Katinka, amióta június közepén kiderült, ismét rátalált a szerelem.

A Bors írta meg elsőként, hogy a háromszoros olimpiai bajnoknő szívét egy korábbi úszó rabolta el, ám fotót eddig nem láthattak a rajongók. Lapunk ugyan már június 17-én fotót közölt a 33 éves férfiről, de mivel nem közszereplőről volt szó, csak kitakarva jelentethettük azt meg.

Ám most Katka a közösségi oldalán tárta ország-világ elé, ki a szíve választottja!

A poszt hatalmas sikert aratott az Iron Lady követői között, néhány óra leforgása alatt több ezer lájk és száznál is több komment érkezett rá. Legtöbbjük gratulált a bajnoknőnek, és sok boldogságot kívánt neki.

– Ez a közös kép egyértelműen arra utal, hogy egyre jobban bízik a kapcsolat sikerességében. Egy ismert ember csak akkor mutatja be párját ország-világ előtt, ha hosszú távra tervez, hiszen ezzel a lépéssel vállalja azt a kockázatot, hogy az újságok is megmutatják szerelmét, így egy esetleges párkapcsolati kudarccal is sokáig foglalkozna a közvélemény. Eddig csak hátulról vagy kitakarva láthattuk a férfit, most viszont „arcot” is kapott – fogalmazott a Borsnak Hevesi Kriszta szexuálpszic­hológus.

A kép érdekessége, hogy nem nagyon mosolyognak rajta a szerelmesek, mindössze kezük összefonódásából lehet sejteni, több van kö­zöttük barátságnál.

Hevesi Kriszta is boldogságot kívánt nekik © Czerkl Gábor

– Ha na­gyon vidámak lennének, az túlságosan mesterkélt benyomást okozna, arra utalna, hogy a nyilvánosságnak készült a kép. Ez a fotó inkább dögös, erotikus. Katinkát szexi nőként ábrázolja. Azt sugallja, igazi társak a hétköznapokban. Nem rendítheti meg semmi a szerelmüket – tette hozzá Hevesi.

Az ügyben kerestük Mátét is, hogy megtudjuk, mit szól ahhoz, hogy felvállalta Katinka, de ő egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Neked Ajánljuk