Cristiano Ronaldót kirakta a keretből a Manchester United – M4 Sport

Egy nappal Cristiano Ronaldo sértődött öltözőbe vonulása után a Manchester United bejelentette, hogy a portugál támadó nem lesz keretben a Chelsea elleni, szombati bajnokin.

Cristiano Ronaldo a Tottenham Hotspur ellen hazai pályán 2–0-ra megnyert szerdai mérkőzésen ment be az öltözőbe néhány perccel a lefújás előtt, miután Erik ten Hag vezetőedző ismét nem cserélte be őt.

A Manchester United csütörtökön hivatalos közleményben jelezte, hogy az ötszörös aranylabdás portugál támadó nem lesz tagja a keretnek a szombati, Chelsea elleni Premier League-mérkőzésen. Az MU ugyan nem indokolta a döntést, de nehéz nem arra gondolni, hogy az Old Traffordon így szankcionálják Ronaldo fegyelmezetlenségét.

A 37 éves Ronaldo, aki eddig összesen 103 gólt szerzett a Premier League-ben a United színeiben, a mostani szezonban mindössze kétszer volt kezdő a bajnokságban, az Európa-ligában azonban rendszeresen szerepelteti őt Ten Hag. A Manchester United jelenleg ötödik a tabellán, nyolc pontra az éllovas Arsenaltól, de mindössze egyre a negyedik helyezett Chelsea-től.

Neked Ajánljuk