Cristiano Ronaldót felháborította Messi újabb Aranylabdája – Origo

Hétfőn Lionel Messi hetedszer is megnyerte az Aranylabdát, ez pedig Cristiano Ronaldo szurkolóit is felháborította. Az ötszörös aranylabdás portugál sztár a közösségi médiában egyetértett a rajongói csoport határozott véleményével.

A Nemzeti Sport megírta, hogy a cr7.o_lendario szurkolói oldal 324 ezer követővel rendelkezik az Instagramon. Az oldal készítője egy hosszabb posztban nehezményezte azt, hogy megint Messi kapta az Aranylabdát, ráadásul Ronaldo csak a hatodik helyen végzett a szavazáson.

“Kinek adták a díjat? Messinek, aki csak egy Király-kupát nyert a Barcelonával és az elmúlt évben kifejezetten gyengén teljesített a rangadókon. Megnyerte a Copa Américát, amit eredetileg négyévente rendeznek meg, mostanában mégis majdnem minden évben van. A torna játékosa lett, de nem szerzett gólt az elődöntőben és a fináléban sem, a PSG játékosaként pedig gyenge idényt fut. Ahhoz, hogy Cristiano Ronaldo megnyerje a díjat, 300 százalékot kell nyújtania. Messinél ez fordítva van, egy visszafogott évadban is neki ítélik a trófeát. Lopás. Szégyen”– olvasható a bejegyzésben.

A bejegyzést a portugál szupersztár, pontosabban a hivatalos Instagram-oldala is kedvelte, és hozzá is szólt. “Tények”– olvasható a szűkszavú kommentben, amelyet később eltávolítottak a bejegyzés alól.

Neked Ajánljuk