„Cristiano Ronaldo egy idióta, Mourinho csak a zsebét tömi” – újabb botrányos felvételek a Real Madrid elnökétől – Rangadó

Kedden teztte közzé az El Confidencial azt a hanganyagot, amelyben Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke kóklernek és csalódásnak titulálta Raúl Gonzálezt és Iker Casillast, a klub két legendáját.

Szerdán további rázós Pérez-megjegyzés látott napvilágot, ezúttal további játékosok és José Mourinho edző is megkapta a magáét. A portugál edzőt és ügynökét, Jorge Mendest is mindennek elhordta, sőt Pepe szerződtetéséért is kritizálta.

Ezeknek a srácoknak borzalmas az egójuk. Elkényeztetett az edző és Mendes is, nem látják a valóságot, de nem is nézik, csak az érdekli őket, hogy jól megtömjék a zsebüket. Abnormális ez a kettő, mert arról beszélünk, hogy mennyibe kerül a képeik jogdíja

– hallható Pérez a felvételen.

A Real Madrid elnöke kedd este azzal védekezett, hogy a felvételeken nem hallható a teljes beszélgetés, így a szövegkörnyezetből kiragadták a megnyilvánulásait, torzítva az igazságot. Egyúttal azt is bejelentette, hogy a klub jogi lépéseket tesz az El Confidenciallal szemben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Neked Ajánljuk